Servers & Hardware

Enkel A-merken

Wij werken enkel met het topmerk HP voor haar servers, pc’s, laptops en switchen. B&C Computer is “HP Preferred Partner”, een label dat HP niet ‘zomaar’ verstrekt. Zij staat garant voor continuïteit, kennis, goede prijzen en perfecte service.

Voor de printing en plotters bieden wij naast HP ook OKI aan. Beide merken hebben op dit vlak een uitstekende reputatie.Naargelang de technologie die het best bij u bedrijf past, bieden wij het juiste toestel aan.

Cisco en Panda zijn onze merken van routers en firewalls.

Partnerships

Elk bovenvernoemd merk werd door de jaren heen zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en continuïteit. B&C Computer heeft dan voor elk merk de juiste kwalificaties, want onze kennis en hun ondersteuning zijn voor uw bedrijf cruciaal.

Hosting

B & C Computer beschikt over een eigen rack in een datacenter te Hasselt waar wij uw server(s) kunnen hosten. Geen zorgen meer over uw server, backups, beveiliging en voldoende bandbreedte; wij beheren dit in een veilige en performante omgeving.

Het compromis tussen een webhosting pakket en een eigen server
Heeft u een eigen cloud toepassing, website of backoffice systeem, maar u wenst hiervoor geen server te installeren? Wij bieden een gevirtualiseerde Windows server aan vanaf 50 euro per maand!

Contacteer ons voor servers en andere hardware op uw maat!